20 december

Jag har varit ganska nära ett sammanbrott de senaste två veckorna, ganska nära att sjukanmäla mig av trötthet. Imorgon har vi ett apstort prov, och på tisdag slutar vi, vilket är väldigt skönt. Inte för att jag inte trivs med skolan och klassen, tvärt om, utan just för stressen.

Hur som helst är det främst en liten grej som hållit mig flytande de här veckorna. En strut med knäcktryfflar. Jag fick dem av ett par barn på judon, och har ätit en nästan varje dag. Att sitta i köket efter en jobbig dag, med ett glas varm choklad i ena handen, en tryffel i munnen och ett varmt element mot ryggen är helt underbart. Har man lite tid över kan man läsa i ljuset från ljusstaken också. LOVELY!






Imorgon ska jag fira mini-jul med Emelie och Sara, om jag inte avlider på provet det vill säga. (Jag fick Knäck-te av Julia i julklapp, AWESOME!)


11 december

Jag är stressad som FAN, vilket suger ganska hårt.
Något som äger, är att jag går i en trevlig klass, och att Jenny idag hade med en manick som sa HELL YEAH! när man tryckte på den. Den manicken gjorde min dag. (HELL YEAH!)
Lite bilder från de senaste veckorna...























CHEERS MATE!

RSS 2.0