30 maj

Jag känner ungefär såhär:


22 maj

Den här dagen har varit perfekt! Jag och Daniela har, tillsammans med resten av Göteborgs befolkning, tillbringat dagen i ett väldigt soligt slottskogen. Vi åt glass, pratade om livet och hejade på Linda, som gjorde Göteborgsvarvsdebut. (Jag och Daniela nöjde oss med shorts-och-linne-debut) Hon var grymt duktig och sprang i mål på 2.10!




(HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!)

21 maj

Det är nästan exakt ett år sedan jag drog av ligamenten i tummen, och snart två år sedan jag fick en spricka i fingret. Självklart ville min kropp hålla traditionen vid liv och den här gången var det högerhandens tur.

Jag tror aldrig jag haft så ont, hela handen bara skrek, och piper fortfarande. Har efter många sjukhusbesök fram och tillbaka, (jag ska klaga på Göteborgs akutsjukvård någon annan dag) fått veta att jag i bästa fall råkat ut för en hård och brutal stukning av tre fingrar och handryggen. I värsta fall vet jag inte riktigt, ska tillbaka till sjukhuset om några dagar ifall det inte ger sig.

19 Maj:














14 maj

Idag har jag träffat Malin, hon är världens sötaste. Vi uträttade ärenden i form av ett frisörbesök, en underbar fika samt ett besök på Stadsbiblioteket. Så köpte Malin en svart baddräkt i äkta Bondbrud-stil också, extremt snyggt. Jag kan tillägga att Frapino - vanilj på Espresso House är hur gott som helst, och att Malins nya frisyr är superfin.

(I onsdags regnade det alldeles för mycket, men som tur var hade Emelie ett paraply, och som tur var delades det ut miniatyrsmå Coca cola-burkar i Nordstan.)












10 maj



Jag och Maja har spenderat helgen i hennes säng, med en Macbook i knät, och en flaska päronsoda vid sängkanten. Vi två och Melker, som tyvärr nyss opererat blindtarmen, är med i Klimatkampen. -"En nationell tävling för gymnasieelever med nya lösningar på miljöfrågan."

Självklart är vi intresterade av milöfrågan, men vad som intreserade oss mest var nog vinstpotten på 40.000 kronor. Hur som helst har vi lagt ner helt sjukt mycket tid på vårt arbete, allt, verkligen allt, som kunde ha gått fel gjorde det.

Nu är det inskickat, färdigt. Jag är glad, men slut. (Emelie, eller någon annan som vet; hur laddar man upp filmer här?)


2 maj

Vår, pappa, stan, glass, mobilkamera, Haruki Murakami, radio, vila, te.







1 maj

Igår satt jag och grät framför datorn. Valborg bara försvann samtidigt som klimatkampen och tröttheten tog över. Som tur var kom Matilda, Sara och Emelie hit och räddade mig. Söta flickor det där... :*

MOBILKAMERA!























RSS 2.0