28 Augusti

JAG ÄR I FINLAND MED LINDA, ALLA PRATAR SOM MUMINTROLL OCH TRÄNINGEN HAR GÅTT FINT! DET VAR SKITROLIGT OCH LÄSKIT ATT FLYGA OCH HÄR ÄR EN BILD PÅ OSS NÄR VI GÅTT I MÅL EFTER MIDNATTSLOPPET, CHARMIGT!


24 Augusti

Det pissregnar, det blåser, skolan börjar på torsdag; det är höst.


20 Augusti


Way out West var grymt, grymmast var nog MIA. Kulturkalaset var också trevligt, trevligast var utan tvekan Teddybears. Sällskapet var <3 Mobilkameran var </3

Förövrigt har jag börjat följa ett danskt sjukhusprogram och är ledig en vecka till. SWEET!

















9 Augusti

Från och med nu ska jag träna bra, äta bra och bara köpa bra hud- och hårvårdsprodukter. Nivea ska bli Body Shop, tröstgodis ska bli löprundor och den alltid förkylda Ebba ska bli frisk. I höst ska jag må bra, jag ska stressa mindre och må bättre. En veckas fri provträning på Sportlife och ett nytt ansiktskit från Bodyshop får stå för starten av mitt, bered er på cliché, nya liv!

Jag är kär också, han heter Murakami.


3 Augusti

Den senaste veckan har jag och Maja vaktat en lägenhet+katt i mysiga Majorna. Förutom att vi blev ganska sjuka sista dagen var det en väldigt fin vecka. Vi älskade hela äta-och-göra-vad-man-vill-när-man-vill-grejen, att klappa katten, och vår fina Nutellaburk. Vårat bull-bak med Clara var en annan höjdpunkt.




















RSS 2.0