24 Februari

Jag gillar snön, det gör jag verkligen. Vad jag inte gillar är kylan och mörkret. När jag kommer hem från skolan nu är jag så hemskt trött att jag bara vill sova.

När jag kommer hem från skolan en sommardag när det är varmt och ljust brukar det kännas som att bara halva dagen gått. Då brukar jag vilja ut igen och träffa folk, träna eller bara gå. Nu vill jag bara sova, tyvärr.

Jag hatar det, jag vill ha tillbaka min energi. Att skolan tar massa tid hjälper ju inte precis.


20 Februari

Jag borde lära mig vilken dålig kombination kaffe och kväll är snart. Allra helst idag, för om två dagar kommer klockan börja ringa sju igen. Och om fyra dagar har jag ett gigantiskt historiaprov och en elevdemokrati-inlämning. Känns lite lagom bra.

Hur som helst! Idag har varit ännu en pysslig dag, fast jag har istället för stickade rosetter pysslat med kläder och smycken. Jag lade upp en mörkblå långkjol i sammet till lagom längd och gav en tråkig vit kofta röda knappar. I smyckeväg gjorde jag lite allt möjligt. Fast det får inte vara med på bild.


Förrsten är jag avundsjuk på Sara, som just nu befinner sig i huvudstaden; STOCKHOLM!







19 Februari

Idag har jag lyssnat på p3, druckit te och pysslat. Pysselenergin har mestadels gått till stickning, närmare bestämt stickade rosetter. Jag hoppas att Emelie och Maja inte dödar mig för härmet. Stickade rosetter kan man ha lite vart som helst; i håret, på kuddar, på mössan, som brosher, på väskor eller kanske som fotbollar?













Det blev totalt tolv rosetter... Nu till hur det ser ut på min balkong ikväll; hur mysigt som helst.




18 Februari

God kväll.

Idag har jag avnjutit min första helt lediga lovdag, i äkta lovanda. Jag vaknade kvart i två och har sedan dess läst, druckit kaffe, sett på film, ätit godis och lyssnat på radio om vart annat. Har varit helt underbart!

Resten av lovet har också ägt stenhårt. Har bland mycket annat hunnit med en skräckfilmskväll med flickorna från klassen, kattklappning och te hos Linda och en fjortis-makeover plus övernattning med Sara och Emelie. Här är några mycket stiliga bilder från det:











 


17 Februari

http://www.youtube.com/v/so9DBHCo64Q&hl=sv_SE&fs=1&rel=0&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param 

7 Februari

Bonsoir!

Jag vill har en ny kamera, en man kan använda efter klockan fyra, efter att solen gått ner. Hade jag haft det hade jag laddat upp tjusiga svartvita bilder från lärdagens franska afton. Ni hade fått en fin närbild på choklad- och banancrêpesen, en på Matilda med min röda sjal i håret och säkerligen minst fem på Majas stiliga hatt.

Istället får ni några Amelie från Montmarte-bilder, något jag aldrig kan få nog av.

 








RSS 2.0