RUSSIN

Efter en skoldag innehållande matteprov och andra hemskheter begav jag mig i eftermiddags till min mormor och morfar. Väl där rensade jag lite rabatter och bakade äppelkaka, som vi sedan fikade på.
   Efter det gick jag mot hållplatsen, missade bussen och frös ihjäl i en halvtimma. När jag äntligen nått Frölunda Torg, där ett byte av buss var inplanerat tyckte jag så synd om mig själv att jag köpte godis, inte så mycket, men godis. FY MIG! Godis mitt i måndagen, vad är det för fasoner?
   En busstur och en blöt promenad senare var jag hemma och om möjligt ännu kallare... Ett långt, varmt bad kändes helt nödvändigt.
   Så nu har jag russinfingrar och russintår, jag älskar att ha russinfingrar, det känns så lyxigt på något sätt. Lyxigt och mysigt. Om du känner dig sådär fruktansvärt frusen är alltså ett långt, varmt bad defenitivt att rekomendera!

Nu till helgen, som innehöll tre fantastiskheter, om det nu finns något sådant ord.

Först ut                - HÅKAN!
[Okej, förra året var bättre]


   

Nästa bidrag till helgens härligheter            - ÖVERNATTNING HOS EMELIE MED HENNE OCH SAR!
  [Eftersom att jag inte tog några bilder under natten får ni en till snygg bild från konserten, extra snygg är killen bakom]





Sisssssst ut                                              - SÖNDAG MED JOHANNA OCH TARZAN


    

Nu är klockan läggdags. 

Sov gott mina vänner!
 


Bland tomtar och troll.

 



Idag har jag läst sagor hela dagen.

Imorgon är det Håkan.

Jag är sjuk.

Imorgon är jag frisk.


KÄRA KITTYFLOSS, AKTA DIG FÖR PROFESSOR PESTER!

HOSTHOST!**
TESURPEL..**
PLUGGAPLUGGAPLUGGA!**
VÄLKOMMENJOHNBLUND!**
VIVAPINATA!**

Min dag i fem ord.

Förresten är Viva pinata nog det bästa tv-spelet som någonsin gjorts, både jag och min bror är helt besatta. Vi har en trädgård var och tävlar om vem som först blir en mästerträdgårdsmästare. Jag ledde så jävla stort, hade sex kittyflossar, sen kom den jäklarns banditen och åt upp allihop. DÖD ÅT PROFESSOR PESTER!

Jag antar att ni inte förstår, men det är så sjukt frustrerande när någon kommer och ödelägger ALLT! Som sagt, död åt Professor Pester!

Mina hostningar satte stopp för dagens inplanerade fika med S och E. 

Har sovit bort halva dagen, och hostat sönder halva mina lungor...

Jag börjar bli störd, konstig och bara helt dum i huvudet.
 
B   A   J   S   A    !    !    !


I GOT A BAD FEELING ABOUT THIS!



ME AND SARA WENT FOR A WALK IN THE SPACE, WE CALLED OUR DEAR FRIEND CHRISTER, AND HE JOINED US!



 

SARA, HOLDING A STAR!


 

CHRISTER, ON MARS!



WE ALSO MET ANAKIN, HE´S A VERY FRIENDLY MAN! BUT HE TOLD US ABOUT HIS BAD FEELINGS ALL THE TIME, WICH WAS PRETTY ANNOYING!


MATES, THANK YOU ALL FOR A GREAT WEDNESDAY! 17 / 9 - 08 IS  DATE I WILL REMEMBER FOREVER!

BAJSA!

Idag har jag haft en dålig hårdag, en dålig kläddag, dålig matdag, dålig knädag, dålig skoldag.

En allmänt kass Ebbadag med andra ord, jag är äcklig.

Ni får en bild på bror min, för han är inte äcklig.


JOHANNA!

Fasiken vad jag har saknat henne!

Vi sågs på riktigt idag för första gången sedan hon kom hem från Bulgarien i tisdags, det var så bäst!

- Hej!
- Goddag, vad önskas?
- En stor Chailatte,
- En stor Mochalatte.
- Sen har vi ett rabatthäfte....
- Jaha, då blir det 25 kronor. : )
- : DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sen begav vi oss mot hamnen med varsin espressohousemugg i handen. MUMMAMUMMAMUMMI!

Solen speglade sig i vågorna så att det glittrade sådär mysigt, måsarna pep, vinden tog tag i håret, och allt kändes bara väldigt somrigt. 

När bänken var färdigristad, muggarna tomma, och måsarna började bli trötta gick vi vidare mot Åhléns, för att kolla på sjalar. Hittade ingen som var sådär AWESOME!!!!!!, så vi gick vidare till Fröken Olsson, ajsing, (börjar falla tillbaks i gamla vanor), och beställde en mangocheesecake. Till mitt försvar kan jag säga att mitt knä värkte, och att Fröken Olsson låg närmast. 

Det är förövrigt veckans, ja, motsats till höjdpunkt... har skadat mitt knä rätt rejält. MEN! Håll i hatten, för jag KANSKE, kanske, inte blir bra tills orienteringsdagen i skolan! :D:D HoppashoppashoppasHOPPAS!

Tillbaka till Fröken Olsson nu, och mangocheesecaken. För den var defenitivt en tiopoängare, så sjuukt god! 

      

JOHANNA!
 
 
Förresten är cheesecaken är värd är bild till!


SVARTE PETTER!

 





 












 


LALA!

Jag gick hem från skolan igår, kände mig yr, och hade en våldsam huvudvärk. Vilade och hoppade över träningen, efter det kändes huvudet mycket bättre. Sjukdomskänslan och febern liksom försvann i takt med att stressnivån sjönk, va bra tänkte jag, då kan jag gå till skolan imorgon.

Fast det kunde jag aldrig, vaknade kallsvettig, febrig och skakig som få, somnade om och sov till klockan två. Då kände jag mig näst intill frisk, det enda som påminde mig om att en springtur inte var särskilt lämplig var trött, och mattheten som fortfarande envisades med att inte gå över. Bestämde mig för att ta en dusch, göra te, och plugga SO, det gick ganska bra. Åkte ut till mormor och morfar och fikade en sväng sen på eftermiddagen-kvällen, det var mysigt även om jag var ganska så seg och trött. 

Nu ska jag gå och lägga mig, börjar bli skakig och sådär tung i huvudet igen. Bli frisk Ebba, bli frisk!


      
    


Ibland blir jag sur, ibland blir jag glad, och ibland helt överlycklig.

Idag har jag varit allt.

Mest sur dock.
Jag tror det beror på tankar som aldrig ens får en chans att bli tänkta. Det handlar nog både om tankar med ett litet hjärta i kanten, tankar om mig själv, men mestadels tankar som mitt lilla spöke styr, tankar om andra. Jag tror att jag hade mått bra av att släppa ut det lilla spöket och låta henne prata ibland också, att sluta förtränga jobbiga, irreterande och rent outhärdliga saker och personer. Då hade risken för överhettning, vulkanutbrott, eller vad man nu vill kalla det minskat dramatiskt.

Tills jag vet mer exakt vad Laban och det lilla hjärtat har för planer forstätter jag att ignorera, förtränga, och tysta ner dem. På bussen ner mot staden fick jag hjälp med nertystningen, eller överröstningen är väl kanske ett bättre ord, av Mr. Smith. Han är en ganska högljudd kille han, och skötte sitt uppdrag utmärkt, som vanligt! MVG till The Cure!

MVG får också Emelie och Sara, som lätt blåste iväg mitt sura jag och lockade fram min glada sida, som vanligt. Emelie hade hört talats om att bengans hade lockat till sig detektivbyrån, och att det skulle bjudas på såväl spelning som signering. Vi tyckte att en tripp dit lät som en brilliant idé, och begav oss dit.    ((Den planerade fikan på franska cafét fick skjutas upp sålänge, observera att det inte står Fröken Olsson, vi har inte varit där på två veckor nu, [GUD BOOJS!] ))   Och visst var det trevligt, minst sagt. Efteråt var vi nog lite småkära alla tre.

Här kommer en bild eller två på detektiverna...

   



Eftermiddagen, eller borde jag kanske skriva kvällen, avslutades hur som helst på franska Caféet, som planerat. Nytt favoritte valt förresten: Normandie, massa mumma. Det var här överlyckligheten kom in.

  

Längtar redan till nästa onsdag.
Wellwell, nu ska jag läsa lite Karin Boye, hon och hennes liv har jag nämligen fått i uppgift att skriva om av min svenskalärare... NATTI!

RSS 2.0