31 Mars

SJU BRA SAKER:

* JAG HAR PÅSKLOV!

* JAG ÖVERLEVDE KLIMATPROVET OCH "MILEN", I SKATÅS!

* IMORGON SKA JAG KLIPPE OCH FÄRGE HÅRET! (läs på norska)

* JAG HAR KÖPT ETT PAR VÄLDIGT AWESOME SOLKLASÖGON!

* JAG FIKADE MED SARA OCH EMELIE IDAG, DET VAR ASMYSIGT!

* NÄR JAG STOG I HISSEN FÖRUT FÖLL LJUSET, I NÅGRA SEKUNDER, SÅDÄR PERFEKT PÅ ANSIKTET OCH HÅRET.

* JAG SÅG:


29 Mars

När klassen gick in i idrottssalen idag var det helt mörkt, och när alla var där pluppade den här videon upp på väggen:





Efter att ha vaknat av blåsa-bort-löven-och-gruset-från-gatorna-med-maskiner-som-låter-asmycket-gubbar och råpluggat på samhälllektionen var det precis vad jag behövde. 

När vi sett videon två gånger berättade vår idrottslärare Henrik att takten i Stayin Alive är den samma som den man ska använda i hjärt- och lungräddning. Vilket vi ägnade resten av lektionen åt. Var nog den bästa lektionsinledningen någonsin.

Nu vet ni!


22 Mars

Jag borde sova, skriva på min novell, räkna matte eller plugga engelska. Istället har jag en fin facebook-konversation med Clara, vi skriver om hur man skriver om sex. Enligt Clara finns det två sätt, antingen:

Hon kände hur nackhåret reste sig, kände hans grova händer och svaga parfymdoft mot kroppen. Han viskade hur mycket han älskade varandra, sedan blev de ett med varandra.

Eller:

Hon stönade högre än någonsin medans han skrek "KOM IGEN NU DIN LILLA HORA!", och klämmer hennes lår hårt. SEDAN KÄNDE HON KUKEN ÄNDA UPP I MAGEN LLALALALALALA!

Vet inte varför jag skriver om det här, jag hade någon smart koppling till feminism och våra noveller i bakhuvudet. Fast den försvann visst. GODNATT!

(Jag brukade ha fräknar)

     


21 Mars

I skolan ska vi skriva varsin novell, som helst ska vara jävligt bra. Både jag och Matilda hade svårt att komma på fina historier, så vi sågs på Stadsbibliotekets café i förmiddags för att spåna lite tillsammans.

Vi valde nog bästa möjliga ställe; lugnt, vackert, olika typer av människor (bland annat en man med apsnygga sneakers och tre mycket stiliga britter) och såklart billig och god fika, en ovanlig kombination i Göteborg. När vi kommit på varsin bra novellidé tog vi en promenad i ett vårigt och soligt Göteborg. Mycket trevligt!






19 Mars

JAGOCHMATILDASITTEROCHFACEBOOKAROMHURROLIGTDETHÄRÄR:



19 Mars

Ikväll har jag varit hemma och firat mammas födelsedag med hallontårta och kaffe, vilket var fruktansvärt mysigt. Efter en vecka full av ryggont, för lite sömn och en hemsk skol-stress var det här precis vad jag behövde.
Förutom stress har skolan bjudit på rätt så feta bakslag för min del, fick idag tillbaka tre inlämningar / prov med hemska betyg. Sista lektionen blev saker och ting lite bättre, men jag gick ändå hem sjukt besviken. Värst var bildarbetet, fast det får jag skriva om någon annan gång, när besvikelsen har lagt sig.

Mina klasskamrater är fina.


14 Mars



13 Mars

Jag har skadat korsryggen. Det gör hemskt ont, och gör mig hemskt trött. Inte precis vad jag hade önskat mig efter terminens kanske stressigaste vecka. Orkade trots eländet träffa Paulina en sväng idag, vi bakade och hade allmänt trevligt. Efteråt doftade det himelskt i hela lägenheten, hur mysigt som helst.

Imorgon ska Johanna komma hit och ta en förmiddags-kopp. Sedan ska jag, om ryggen tillåter, gå en second-hand runda med Emelie. Tror på en fin söndag.













4 Mars

Ídag såg jag och Matilda äntligen Alice in Wonderland. Vi skrattade en massa, älskade den, men kände ändå att filmen inte riktigt var vad vi hoppats på. Vi ville ha mer Burton, mer vrickat och mindre Disney.

Förutom bio blev det idag inriktningssnack i skolan, (Vi ska välja mellan inriktningarna Europa & Världen och Samhälle & Journalistik, blir nog E&V för min del.) massa Sex and the City-tittande och KOKOSBOLLAR!









RSS 2.0