24 september

Världen har efterfrågat en bild på mig i kort hår, det här var i åttan, om jag inte minns helt fel!


24 september

Idag gav min bror, som är lite av en spelpöjk, mig en grundlig rundtur i tevespelens värld. Jag är ju fruktansvärt anti allt som har med "skjutspel" att göra, men jag måste säga att det känns lite mer okej nu. Jag satt på hans säng i dryga timman och blev visad genom rätt fantastiska fantasyvärldar, fina pianobryggor och den eviga kampen mot det onda. Det handlar om att mer än att döda, om man säger så.

HALO REACH!





20 september

När jag var på väg från spårvagnshållplatsen förut hände något ganska konstigt. Jag blev inte uppäten av en köttätande växt, såg inget föremål hemmahörande i yttrerymden och drömde inga dagdrömmar om regnande makrillar. Nej, istället var det så att en total främling började prata med mig; inget vidare konstigt egentligen, om det inte vore för att det hänt så sjukt ofta det senaste.

Han öppnade med att jag hade snygg stil, fortsatte om vädret och pratade sedan om tysk musik. Så vad gör man? Första tanken var att ignorera honom, men hur snällt hade det varit? Inte särskilt, så istället svarar man snällt på frågorna och ler lite medan man letar efter möjliga utvägar. Hur intresserad ska man vara, varför börjar alla prata med mig? Töntigt att ens klaga.

Förresten tittar jag på Svenska Hollywoodfruar, äckligt!





17 september

Igår tog jag ett långt, lyxigt bad, satte upp håret i en hög supertjejig tofs och tog på en fin mörkblå klänning i hopp om att att på något sätt lura kroppen till friskhet. Tyvärr blev jag inte friskare, utan snarare sjukare. Jag har snart sovit bort en hel vecka(s skolarbete), hostat sönder en hel hals och blir inte bättre trots alla nyttigheter jag trycker i mig.

B A J S !

4 September

Igår var vi bjudna till numera 18-åriga Maja på föredlsedagsfestligheter med musik, tårta och den officiella bröllopscidern. Mycket trevligt! Idag har jag chillat med Paulina, mycket trevligt det också.

MAJSANISOMRAS!


RSS 2.0