TIODANS!

Idag har jag stått i köket hela eftermiddagen, förbereder världens bästa adventsfika. När det nyss blev jäs-paus började jag av någon konstig anledning titta på VM i tiodans, känns mer som VM i sliskighet. Det bjuds på backslick, paljetter, tajta paket, brunkräm, V-ringningar ner till skrevet och minimaliska klänningar i alla möjliga hemska färger med matchande ögonskugga- BLÄK!

Förövrigt är stiften i Pilgrims-örhängerna jag har gått och drömt om hela hösten av silver, vilket innehåller nickel, vilket jag inte tål. Är så himla ledsen för det.


27 November

Oki, den här dagen har ägt stenhårt. Jag och Paulina gick på ISGYs julba(zaaar) och fikade järnet. Alla var så fina, det luktade glögg och hela skolan bara kändes jättemysig. Efter en rundvandring i skolan vandrade vi runt minst lika länge i ett otroligt kallt, men väldigt juligt Göteborg - underbart!

Väl hemma gjorde jag mitt livs första soppa med potatis, purjolök och broccoli: NOMNOM! Nu på kvällen har det varit adventspyssel för hela slanten.

Fina flickor i caféet:


BLABLABLABLABLA

OKI, JAG HAR NATURKUNSKAPSPROV IMORGON MEN TROR ATT PROVET KOMMER SÄGA: TOO LITTLE TOO LATE (FUCKER). Dageninnanplugg har väl aldig varit en hit, men jag hoppashoppashoppas. För övrigt är jag stressad som ett litet SVIN.



RSS 2.0